Raha - Peli haltuun - 7 yksinkertaista askelta taloudelliseen vapauteen

Tony Robbins, teoksen Raha kirjoittaja, kertoo meille yksinkertaisella ja toimivalla tavalla talouselämän lainalaisuuksista. Hän käyttää esimerkkejä ja kertomuksia kuvatessaan taloustermejä ja antaa meille neuvoja ja vinkkejä raha-asioihimme liittyviin haasteisiin. Hän on luonut seitsemän askeleen ohjelman, jolla jokainen meistä tulotasostaan riippumatta voi saavuttaa taloudellisen hyvinvoinnin. Hän paljastaa myös uskomuksia, jotka voivat estää taloudelliseen turvallisuuteen ja vaurastumiseen liittyviä tavoitteitamme.

Katso tältä sivulta alempaa videoita tähän kirjaan liittyen.


Monille ihmisille rahahuolet ovat arkipäivää.

Ansiotulot ovat liian pienet tai epäsäännölliset, säästöjä ei kerry sukanvarteen, rahan puute rajoittaa elämää. Sitä enemmän haaveillaan huolettomasta elämästä: jos tulisi vaikka lottopotti tai perintö, tai voittaisi edes arvonnasta etelänmatkan ja saisi unohtaa kaiken...


Parempi ratkaisu on olemassa

Tässä kirjassa maailmankuulu elämäntapavalmentaja Tony Robbins opastaa lukijansa todellisen vaurauden äärelle. Teoksessa haastatelluilta finanssimaailman neroilta opimme joukon yksinkertaisia ja helposti sovellettavia sijoitusstrategioita, joiden avulla voimme ottaa markkinat haltuun. Ryhdymme kuluttajien sijasta omistajiksi ja nousemme oman elämämme herroiksi. Raha lakkaa olemasta huolenaihe ja muuttuu voimaantumisen välineeksi.

Raha on sijoitusopas. Samalla se on paljon enemmän. Se on opas elämäntapaan, jossa vauraus on ponnistuslauta todelliseen rikkauteen - mahdollisuuteen elää täyttä ja onnellista elämää.

Harvakseltaan julkaisevan Robbinsin edelliset teokset Unlimited Power ja Awaken the Giant Within luetaan tärkeimpien itsetuntemusta ja menestystä käsittelevien kirjojen joukkooon. Raha - Peli haltuun on Robbinsin ensimmäinen teos kymmeneen vuoteen. Kaikki Robbinsin kirjat ovat kivunneet myyntilistojen kärkeen.