Yksi maailman kahdestasadasta bisnesgurusta
- Harvard Business Press -- Top 200 Business Gurus

Yksi maailman merkittävimmistä ihmisystävistä
- Justice Byron White -- one of the world’s “Outstanding Humanitarians”

Yksi maailman viidestäkymmenestä bisnesintellektuelleista
- Accenture -- Top 50 Business Intellectuals in the World

Yksi kuudesta maailman bisnesjohtajasta
- American Express -- Top Six Business Leaders in the World

Yksi kymmenestä maailman merkittävimmistä ihmisistä
- International Chamber of Commerce – Top 10 Outstanding People of World

 

Anthony Robbins (Tony Robbins) on amerikkalainen Life Coach / valmentaja, yrittäjä, Bestseller -kirjojen kirjoittaja ja puhuja. Tony Robbins on valmentanut mm. useiden maiden johtajia, joihin kuuluvat Nelson Mandela (Etelä-Afrikan presidentti 1994-1999), Mikhail Gorbachev (Venäläinen poliitikko), Margaret Thatcher (Englannin pääministeri 1979-1990), Francois Mitterrand (Ranskan presidentti 1981-1995), Prinsessa Diana ja Bill Clinton (Yhdysvaltojen presidentti 1993-2001).

Tony Robbins on esiintynyt paljon mediassa; TV:ssä, lehdissä, radio-ohjelmissa ja Internetissä maailmanlaajuisesti:

Newsweek, Time, Fortune, Forbes, Life, GQ, Vanity Fair, Business Week, Tycoon, Success magazines, the CBS Evening News with Dan Rather, NBC News, ABC, Prime Time Live, Fox News, CNN, A&E

Heinäkuussa 2010 alkoi hänen oma TV sarjansa NBC:llä, Breakthrough With Tony Robbins

Robbins on mainittu myös lukuisissa elokuvissa ja hänellä oli rooli omana itsenään elokuvassa ”Hal ja iso rakkaus”.

Tony Robbins on kansainvälinen bestseller kirjoittaja (Unlimited Power, Awaken the Giant Within, Notes From a Friend, Giant Steps), jonka kirjoja on käännetty jo 14 eri kielelle. Suomenkielisiä painoksia ei kuitenkaan vielä toistaiseksi ole olemassa.

 

Historiaa

Tony Robbins tuli tunnetuksi, kun hän kirjoitti kirjan Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement vuonna 1987. Kirjassaan hän kirjoitti mm. terveydestä, energiasta, pelkojen voittamisesta, vakuuttavasta kommunikoinnista ja ihmissuhteiden parantamisesta.

Tony Robbins kiinnostui jo nuorena kehittämään itseään ja halusi elämäänsä muutosta. Hän ei halunnut tyytyä siihen, mitä hänelle tarjottiin. Hän oppi luomaan itselleen unelmia ja tavoitteita, jotka ovat vieneet häntä omassa elämässään eteenpäin. Samalla hän kiinnostui auttamaan myös muita ihmisiä muuttamaan elämäänsä paremmaksi. Robbins itse on hyvä esimerkki siitä, kuinka ihminen voi saavuttaa mitä vain.

Viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana Tony Robbinsista on tullut tunnustettu asiantuntija johtamisen psykologiassa, neuvotteluissa ja huippusuorituksissa. Hänen apuaan ovat tarvinneet johtajat kaikilla elämänaloilla – presidentit, poliittiset johtajat, monikansallisten yritysten johtajat, psykologit, huippu-urheilijat, maailmanluokan viihdyttäjät, opettajat ja vanhemmat.
Tony Robbins on vaikuttanut suoraan lähes 50 miljoonan ihmisen elämään 80 maasta.

 

Yleisiä asioita

Anthony Robbins syntyi (29.2.1960) Hollywoodissa, Kaliforniassa.
Hän kävi Glendoran High Schoolia.
Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli seitsemän vuotias.

Hyvälaatuinen kasvain on aiheuttanut Robbinsille liikakasvuisuutta, akromegaliaa. Tästä johtuen hänellä on hyvin kookkaat kädet ja jalat ja hän on yli kaksi metriä pitkä (201 cm).

Kirjojen lisäksi Robbins on tullut tunnetuksi myös mainoksillaan äänikirjoista ja seminaareista, jotka auttavat ihmistä muuttamaan elämäänsä paremmaksi.

 

Linkkejä